درمان دارویی یبوست شیاف : انواع مختلفی از شیافها عملکردی مشابه تنقیه دارند و نسبت به آن کمتهاجمیتر هستند.
اگر این علائم را دارید می توانید به صورت حضوری یا غیر حضوری یعنی تصویری، تلفنی و متنی با متخصصان گوارش و داخلی دکتر مایکو ارتباط برقرار کنید.
همانطور که در بالا هم ذکر شد، دو بیماری بواسیر و شقاق دو نمونه از عوامل اصلی ابتلا به یبوست به شمار می روند.
درمان یبوست شدید با ماست : پروبیوتیک موجود در ماست نوعی باکتری مفید به شمار می رود که عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و یبوست شدید را درمان میکند.
تعریف یبوست مزمن در افراد مختلف متفاوت است. برای برخی از افراد، یبوست مزمن به معنای اجابت مزاج نادر به مدت چند هفته است. برای دیگران، یبوست مزمن به معنای زور زدن یا مشکل در دفع مدفوع است. به عنوان مثال، بسیاری یبوست مزمن را به عنوان احساس نیاز به اجابت مزاج توصیف می کنند، اما مهم نیست چقدر منتظر باشید، این اتفاق نمی افتد.
«اگر سوالی در مورد یبوست دارید یا تجربه ای از درمان یبوست دارید که به سایر خوانندگان کمک می کند حتما آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.»
با یبوست مزمن، ممکن است مدفوع سفت یا تشکیل شده، مدفوع کوچک، یا ترکیبی از مدفوع سفت، تشکیل شده یا کوچک به ندرت داشته باشید.
ویزیت آنلاین متخصص گوارش برای دریافت ویزیت آنلاین متخصص گوارش از بهترین متخصص های دکتر مایکو همین الان اقدام کنید.
پاسخ به حکیم سلام دوست عزیز در خانه ملین های طبیعی به همراه میوه جات و خوراکی هایی که طبع سرد دارند استفاده کنید بهبود پیدا میکنید.
مطلبی که خیلی خیلی اذیتم میکنه وزندگیموتحت تاثیرقرارداده گازمعده است که باعث خجالت منه.ازداروهای گیاهی استفاده کردم ولی فایده ای نداره .میشه لطفا راهنماییم کنیدواگه دارویی هست بهم معرفی کنیدممنونم
یبوست میتواند مبدأ و منشأ بسیاری از اختلالات و مشکلات بعدی در ناحیهی مقعد باشد.
دفع حجم زیاد خون یا داشتن مدفوع سیاه قیری رنگ ممکن است به معنای خونریزی شدید دستگاه گوارش باشد و باید فورا به پزشک مراجعه کنیم.
یکی از عوارض یبوست که بیشتر در افراد مسن و کودکان دیده می شود تجمع توده سفت مدفوع در روده است، به نحوی که حرکات روده قادر به حرکت دادن و دفع آن نباشد.
مصرف داروهای ضد یبوست زن باردار درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)